Zaczekaj przed drzwiami, zawołam cię jak posprzątam
Sro Maj 20, 2020 7:40 pm
Zuza Burska
przyglądam się wszystkim z daleka, nie ufam nikomu, nie zależy mi na niczym, ale twojemu chłopakowi czasem puszczę oczko, coby ciągnąć moją reputację z Rzeszowa bo tak mi prościej
Franek Poniatowski
Re: Zaczekaj przed drzwiami, zawołam cię jak posprzątam
Sro Maj 20, 2020 7:49 pm
Cześć, Zosia, pamiętaj, dla Fanta dalej masz 5 lat i jesteś krasnoludkiem, jak chcesz, to bierz Adkę/Bena/Flo!
Michalina Poniatowska
Sro Maj 20, 2020 7:59 pm
Pamiętaj, że w przyszłości będziemy rodziną + Mati + Kama proszę mi coś wymyślić :*
Marysia Winiarczyk
Sro Maj 20, 2020 9:50 pm
A, to jak wszyscy tak po prostu podrzucają, to ja rzucam Marychę i/lub Alę, bierz co chcesz :*
Weronika Krawczyk
Sro Maj 20, 2020 9:55 pm
no możesz mieć werę jak chcesz :*
Karina Jagiełło
Czw Maj 21, 2020 3:23 pm
no jak jesteś siorką Fanta, to muszę cię lubić, nie? i to nie tak, że muszę bo jestem zmuszona, a po prostu chcę! w sumie możemy spędzać razem czas i nawet powiedziałabym, że się kumplować, ale nigdy nie gadałyśmy na jakieś głębsze tematy i nie potrafimy się sobie zwierzać, więc po prostu tego nie robimy, bo ty nie ufasz ludziom, a ja nie jestem tym typem który poczuje się lepiej jeśli komuś powie co złego się w moim życiu dzieje no ale te fotki na insta jakiejś okropnej laski z twojej klasy razem zjedziemy od góry do dołu, bo serio jak można coś takiego wrzucać w social media, co nie???
Jasiek Jagiełło
Czw Maj 21, 2020 3:42 pm
No to co, Jasia i Bartusia Ci podrzucam do kolekcji, nie? Znasz ich doskonale i będziesz widziała, który Ci się do czego przyda, także hehe buzi :*
Kornela Kaczyńska
Czw Maj 21, 2020 7:56 pm
Dobra, ja Ci dam Kornelę na jakieś psiapsi, bo one to mogą rządzić całymi Niedoliskami razem! No i Kordiana Ci mogę dać, tylko z nim to może być ciężki temat. xD
Zuza Burska
Pią Maj 22, 2020 2:13 am
Franek Poniatowski napisał:
Cześć, Zosia, pamiętaj, dla Fanta dalej masz 5 lat i jesteś krasnoludkiem, jak chcesz, to bierz Adkę/Bena/Flo!
Cześć Fant! Zuzę pewnie trochę denerwuje to że nazywasz ją Zosią ale też trochę bawi jednak, chociaż ona próbuje być taka cool i że niby mało co ją bawi, spięta wiecznie chociaż ty jesteś jedynym chłopakiem do którego nie czuje jakiegoś takiego obrzydzenia większego. Pewnie wiesz o jej problemach z narkotykami, bo to jednak nie była jakaś tajemnica wielka rodzinna, to nie wiem, Zuza czasem westchnie tęskno za śmiesznym papieroskiem, a jak on na to reaguje? Bo pewnie jej starczy jedno odpalenie tego, a poleci w tango z całą resztą.
No Adkę bym chciała na bank bo Zuza się nią pewnie zainteresowała jak zobaczyła te śmielsze zdjęcia na insta i może była świadkiem jak gdzieś Adele odpyskowała komuś za chamski komentarz i była taka mocno you go girl!, to się nią trochę zainteresowała? I mogą obie obrzucać kolesi bitch face'ami i nie wiem, no u nich akurat widziałabym kumpele, na tyle na ile Zuza jest w stanie się z kimś zakumplować
A z Beneeem, hm... Tak pomyślałam teraz, że on może jest z twarzy w ogóle podobny do tego Adama z kp, co to tak brzydko się zachowywał w stosunku do Zuzy i jak go zobaczyła pierwszy raz (tak na dobrą sprawę to nawet mogłybyśmy odegrać!) to mogła w chuj speniać że on też tu jest i że okurwa co teraz i dlatego tak dziwnie jej przy Benie i mocno ją typ przez to stresuje.
I Florka, kurde, no tu na razie nie wiem, to nam pewnie jakoś wyjdzie w praniu, jak wiele rzeczy
Michalina Poniatowska napisał:
Pamiętaj, że w przyszłości będziemy rodziną + Mati + Kama proszę mi coś wymyślić :*
Michalina, Zuza to cię ma maks na oku bo ona szanuje Fantego więc jeśli już te wasze świrowanie będzie na poważniej czy coś to nie licz na jakieś szybkie ploty o kuzynie! Musisz się też Zuzie podlizać.
Za to Mati, no Zuza Haną Montaną nie jest niestety :( chodzą razem do klasy w ogóle teraz zobaczyłam, chociaż bardziej to chodzili bo za paręnaście dni matura, nie? Ale ten ostatni rok i do lutego normalnie w szkole, więc się muszą znać stamtąd. Ale dobra no co ja będę owijać w bawełnę, czy pamiętasz te rewelacyjne poszukiwania które ci wysyłałam? bo ja je stworzyłam przed powstaniem Matiego a on mi tam pasi tak se teraz myśle, (jak nie pamiętasz o co w nich cho to pisz to ci przekleję jeśli jeszcze je mam xddd), no ale to no nie wiem czy chcesz żeby Zuza Ziomka za nos zwodziła, bo to w ogóle może pójść w super różne strony, hejt, ziomkowanie się no różnie! Pewnie przez długi czas to hejt
Kama, a tu to też nie wiem czy będą się laski lubić bo Zuza to trochę hipokrytka (jak każda moja postać co sprawia że myślę że ja też jestem hipokrytką irl) i jak widzi Sowińską to myśli że to tylko pusta lala co pokazuje tyłek na instagramie (co zuza sama czasem robi przecież, ale ona iRoNiCzNiE) i dlatego jakoś tak krzywo się na nią gapi i myśli że chrysteeee co za księżniczka na wsi.
Marysia Winiarczyk napisał:
A, to jak wszyscy tak po prostu podrzucają, to ja rzucam Marychę i/lub Alę, bierz co chcesz :*
z Marysią mam relkę na Gabi, to sobie wezmę Alę może co? Tak pomyślałam że obie nie są stąd i mogły jakoś za dzieciaka się w wakacje poznać i wtedy nawet się kumplowały ale wiadomo że dzieci nie do końca potrafią utrzymać relacje long distance więc tylko tak od wakacji do wakacji aż potem Zuza przestała przyjeżdżać i teraz wróciła mało sympatyczna iiii i w sumie nie wiem jak na to by Ala zareagowała xd
Weronika Krawczyk napisał:
no możesz mieć werę jak chcesz :*
no tu z Werą to mam bez kitu podobnie co z Kamą Zuza nigdy nie była fanką takich dziewczyn idealnych, z masą followersów na insta i jeszcze teraz ona ma Michasia więc serio Zuzie się wydaje że laska ma wszystko ale przy tym mało inteligencji więc patrzy na nią maksymalnie z góry i rzuca jakieś mało sympatyczne teksty, chociaż ona to głównie wzrokiem ocenia
Karina Jagiełło napisał:
no jak jesteś siorką Fanta, to muszę cię lubić, nie? i to nie tak, że muszę bo jestem zmuszona, a po prostu chcę! w sumie możemy spędzać razem czas i nawet powiedziałabym, że się kumplować, ale nigdy nie gadałyśmy na jakieś głębsze tematy i nie potrafimy się sobie zwierzać, więc po prostu tego nie robimy, bo ty nie ufasz ludziom, a ja nie jestem tym typem który poczuje się lepiej jeśli komuś powie co złego się w moim życiu dzieje no ale te fotki na insta jakiejś okropnej laski z twojej klasy razem zjedziemy od góry do dołu, bo serio jak można coś takiego wrzucać w social media, co nie???
Karinka, ona jest kuzynką jakby co! ale reszta to mi się podoba, faktycznie obie się nie zwierzają ze swoich żyć jakoś okropnie, więc Zuza nic nie wie o dziecku, Karina nic nie wie o tym co faktycznie się zdarzyło między nią, a Adamem i jakoś do przodu to idzie. Chociaż nie powiem, czasem Zuzie też przeleci przez myśl, że Karinka to chyba też taka pusta laska (ona tak każdego widzi ), ale z drugiej strony jakoś zaskakująco załapały kontakt i nawet jeśli Burska robi podśmiechujki pod nosem z blondyny to nie że jakoś mocno chamsko!
Jasiek Jagiełło napisał:
No to co, Jasia i Bartusia Ci podrzucam do kolekcji, nie? Znasz ich doskonale i będziesz widziała, który Ci się do czego przyda, także hehe buzi :*
Co do Jasia, to co ty na to żeby też się znali z wakacji? W sensie ona tu przyjeżdżała na wakacje jakoś do 14 roku życia bo później się odjebało co się odjebało i nie do końca miała czas i chęci na odpoczywanie w Niedoliskach. I kurde teraz se pomyślałam że śmieszne by było jakby może spotkali się gdzieś na wiosce i Jasiu by do niej podbił bo może ją skojarzył sprzed tych pięciu lat, ona nie do końca i była ostro chamska dla niego, że w ogóle z czym do ludzi, po co podchodzisz, weź w ogóle? I nawet jak jej tłumaczył że no hej, ziomki byliśmy, pamiętasz jak się zgubiliśmy w lesie w te jedne wakacje i nas szukali twoi rodzice po nocy? to ona totalnie nie łapała, albo nie chciała łapać bo Jasiu taki miły się wydawał, ale still, chłopak więc wiadomo że gdzieś w środku musi być zjebany aaaaleeee co dalej to ja nie wiem
z Bartkiem to widzisz no, usidlony przez babę i aż ciężko jakiś manewr zrobić chociaż Zuza pewnie słyszała jakieś plotki o nim, że właśnie fuckboy, że masakra, a ona odczuwa wewnętrzną potrzebę złamania takich typów, więc może postawiła sobie zasadę że złapie go na chęci zdrady? Tu czasem rzęsą zatrzepocze, tu jej się ręka omsknie w rozmowie, ładne zdjęcie pośle, no różne takie, nie?
Kornela Kaczyńska napisał:
Dobra, ja Ci dam Kornelę na jakieś psiapsi, bo one to mogą rządzić całymi Niedoliskami razem! No i Kordiana Ci mogę dać, tylko z nim to może być ciężki temat. xD
Kornelia, eeeej no, podoba mi się to total! Kornelia to taki pyskacz, a Zuza może zawsze stać z boku z chłodną miną przyglądać się jakiejś akcji i na koniec rzucić parę celnych komentarzy ale wydaje mi się, że faktycznie mogą się kumplować, w końcu jednak jakieś pozytywne relacje Zuza też musi mieć A Kornela ani jest przesłodzona, ani nie jest pustą lalą, więc ideolo! Zuza jej się raczej z niczego głębokiego nie zwierza, ale za o wysłucha Kaczyńskiej zawsze.
Aaaa co do Kordiana... No to to jest totalnie typ człowieka, który ma wszystkie cechy których Zuza nienawidzi XD więc pomyślałam, że może sam rzucił do niej parę razy jakimś chamskim komentarzem, albo nawet znalazł jej instagrama (no jeszcze w trakcie tworzenia xd) a tam zakładam że są fotki z gruuubych imprez, albo Zuza wypinająca dupę więc mógł właśnie chamski komentarz rzucić i jak parę razy ignorowała to potem zaczęła ciągnąć grę, że mmm Kordian no jasne, wysyła mu jakieś fejk nudesy nawet, aż kiedyś się nie wkurwi i mu nie da płaskiego za różne teksty xd nooo bo tu raczej widzę hejt jednak mocny
Marysia Winiarczyk
Pią Maj 22, 2020 8:11 pm
Zuza Burska napisał:
Marysia Winiarczyk napisał:
z Marysią mam relkę na Gabi, to sobie wezmę Alę może co? Tak pomyślałam że obie nie są stąd i mogły jakoś za dzieciaka się w wakacje poznać i wtedy nawet się kumplowały ale wiadomo że dzieci nie do końca potrafią utrzymać relacje long distance więc tylko tak od wakacji do wakacji aż potem Zuza przestała przyjeżdżać i teraz wróciła mało sympatyczna iiii i w sumie nie wiem jak na to by Ala zareagowała xd
No spoko, mnie pasuje! Ala, w przeciwieństwie do Maryśki, nie da sobie w kaszę dmuchać, więc pewnie jak Zuzka będzie dla niej niemiła, to może liczyć na to samo. Ale może jak kiedyś szczerze pogadają, to uda im się dojść do porozumienia, zobaczymy
Kornela Kaczyńska
Pią Maj 22, 2020 10:14 pm
Z Kornelą mi pasuje, bo one w ogóle obie pasują do siebie pod względem charakteru, wyjebka na wszystko i do przodu. No, a z Kordianem to się hejtu spodziewałam jednak, więc też przyjmuję. xD
Jasiek Jagiełło
Nie Maj 24, 2020 11:20 am
Zuza Burska napisał:
Co do Jasia, to co ty na to żeby też się znali z wakacji? W sensie ona tu przyjeżdżała na wakacje jakoś do 14 roku życia bo później się odjebało co się odjebało i nie do końca miała czas i chęci na odpoczywanie w Niedoliskach. I kurde teraz se pomyślałam że śmieszne by było jakby może spotkali się gdzieś na wiosce i Jasiu by do niej podbił bo może ją skojarzył sprzed tych pięciu lat, ona nie do końca i była ostro chamska dla niego, że w ogóle z czym do ludzi, po co podchodzisz, weź w ogóle? I nawet jak jej tłumaczył że no hej, ziomki byliśmy, pamiętasz jak się zgubiliśmy w lesie w te jedne wakacje i nas szukali twoi rodzice po nocy? to ona totalnie nie łapała, albo nie chciała łapać bo Jasiu taki miły się wydawał, ale still, chłopak więc wiadomo że gdzieś w środku musi być zjebany aaaaleeee co dalej to ja nie wiem
z Bartkiem to widzisz no, usidlony przez babę i aż ciężko jakiś manewr zrobić chociaż Zuza pewnie słyszała jakieś plotki o nim, że właśnie fuckboy, że masakra, a ona odczuwa wewnętrzną potrzebę złamania takich typów, więc może postawiła sobie zasadę że złapie go na chęci zdrady? Tu czasem rzęsą zatrzepocze, tu jej się ręka omsknie w rozmowie, ładne zdjęcie pośle, no różne takie, nie?
omg, już widzę takiego skruszonego Jasia, który na pewniaka podbija do niej i zaczyna gadkę, skąd się znają, ona go zlewa równo, przez co ten na początku myśli, że to żart, ale bardzo szybko przekonuję się, że jednak nie i z tego zawstydzenia to aż ucieka i Zuzie może się po pewnym czasie przypomnieć, czy to przeglądając jego Instagrama, czy gadając z jakimś starym znajomym, że TO TEN JAŚ, OMG. i hmm, może napisze do niego, niekoniecznie z przeprosinami, ale dając przynajmniej znać, że popełniła błąd i już totalnie wie, z kim rozmawia i wtedy zobaczymy co dalej! Jasiu za gówniarza mógł nawet smolić do niej cholewki, kwiatki zrywać, kradzione lizaki wręczać, wiesz, czysta miłość dwunastolatka
a co do Bartusia, to chętnie go wystawię na próbę ciekawa jestem, jak to się rozwinie. Szopen ją będzie z widzenia kojarzył, bo do Niedolisków przyjechali mniej więcej w tym samym czasie, ale pewnie nie obracali się w tym samym towarzystwie, coby do jakiegoś dialogu doszło. może za to dojść teraz, jak mu polajkuje wszystkie foty na Insta i zacznie wcielać swój misterny plan w życie
Sponsored content